Bestelling;

Dagelijks worden bestellingen verwerkt en bevestigd. U ontvangt bericht over de verwachte levertijd en betalingsvoorwaarden. Mochten zich technische storingen voordoen, dan is er sprake van overmacht. Uw bestelling zal dan zo snel mogelijk verwerkt worden. Uiteraard brengen wij u hiervan op de hoogte. Door het plaatsen van een bestelling, gaat u automatisch akkoord met onderstaande algemene voorwaarden.

Helaas kunnen wij geen foto’s overbrengen op onze producten. Alleen afbeeldingen die handmatig beschilderd kunnen worden zijn mogelijk. Woodies-Son behoudt te allen tijde het recht om foto’s van de gemaakte producten te gebruiken voor promotionele doeleinden. Bij een afbeelding van een geboortekaartje, trouwkaart of rouwkaart, ontvangen wij graag het origineel, om zo goed mogelijk de originele kleuren te kunnen mengen. Bij levering, ontvangt u uiteraard het kaartje retour.

Betaling en verzendkosten;

Alle genoemde prijzen zijn geldig tot 31-12-2023 en exclusief verzendkosten. Betaling dient te gebeuren op IBAN; NL37ABNA0469359420 t.n.v. BAJM Verbaandert te Son o.v.v. uw naam en factuurnummer. Verzendkosten binnen Nederland voor standaardpakketten tot 10kg bedragen Euro 7.50. Zwaardere pakketten, andere afmetingen of verzenden naar het buitenland is op aanvraag.

Bezorging;

U ontvangt bericht wanneer de bestelling verzonden is met een track en trace nummer. Na verzending wordt de bestelling in principe binnen 2 werkdagen bezorgd, mits het afleveradres binnen Nederland is en onder voorbehoud van tijdige bezorging door POSTNL. Deze behoort de pakketten binnen deze termijn te leveren, maar garandeert dit echter niet. Bij “niet thuis” ontvangt de geadresseerde een kaartje in de bus. Voor het niet binnen twee dagen afleveren van een pakket kan Woodies-Son niet aansprakelijk worden gesteld.

Garantie;

Woodies-Son is niet aansprakelijk voor garantie ten behoeve van bezorging. Heeft u een klacht of opmerking, aarzelt u niet om contact met ons op e nemen. U kunt een email sturen naar info@woodies-son.nl. Uw klacht cq opmerking zal met zorg worden behandeld.

Aansprakelijkheid;

Al onze aangeboden producten worden met zorg gemaakt. In geval van klachten, kunt u zich altijd tot Woodies-Son wenden, waarna wij contact zullen opnemen met de desbetreffende fabrikant. De fabrikant blijft altijd aansprakelijk voor de kwaliteit van de artikelen. Woodies-Son sluit hiermee iedere verantwoordelijkheid voor problemen met deze artikelen uit.

Privacy;

Bij het plaatsen van een bestelling hebben wij uw naam, het factuur- en afleveradres nodig om de bestelling uit te kunnen voeren. Deze gegevens worden gebruikt om u de aangekochte producten te factureren en voor de bezorging van uw bestelling.

 

KVKnr; 17229920

BTW-id; NL001701463B05

Maak jouw eigen website met JouwWeb